Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpag. Over mijzelf Vakantie Gebouwen Dieren Vogels Vlinders Macro Bloemen Thema's Diversen Fotoshow Filmpjes Contact Gastenboek Links Vergr.va1 Vergr.va2 Vergr.va3 Vergr.va4 Vergr.va5 Vergr.va6 Vergr.geb1 Vergr.geb2 Vergr.geb3 Vergr.Dier1 Vergr.Dier2 Vergr.Dier3 Vergr.Dier4 Vergr.Dier5 Vergr.Dier6 Vergr.Dier7 Vergr.Dier8 Vergr.Dier9 Vergr.Vog1 Vergr.Vog2 Vergr.Vog3 Vergr.Vog4 Vergr.Vog5 Vergr.Vog6 Vergr.Vog7 Vergr.Vog8 Vergr.Vog9 Vergr.Vog10 Vergr.Vog11 Vergr.Vog12 Vergr.Vog13 Vergr.Vog14 Vergr.Vog15 Vergr.Vlin1 Vergr.Vlin2 

Startpag.

Welkom op mijn site.

Hoe werkt U met deze website? :Ik heb mijn website zo ingericht dat U hier links zeer gemakkelijk een onderwerp kan kiezen door er met de muisknop een of twee maal op te klikken.U kunt ook door een muisklik op een kleine foto een vergroting van die betreffende foto oproepen.Terug gaat U door weer op een onderwerp hiernaast te klikken, of op het knopje "terug" te klikken.

Kijk gerust even rond op mijn website...Wilt U reageren op mijn website, dan ben ik bereikbaar via: "Contact" of "Gastenboek"

Opmerking:De getoonde foto's hebben niet de helderheid en scherpte als afgedrukte foto's.Ik heb, n.l. om geheugenruimte te besparen de foto's ingebracht met slechts 72 d.p.i.

Nieuws:Deze website is online sinds : 18-nov-2007 en bijgewerkt op: 6 december 2007Zie op het hoofdstuk: "Fotoshow " het thema " Herfst 2007"Kies ook eens "Mijn Fotoalbum" ( hier links boven)Mijn "Gastenboek" werkt nu ook !

Mijn Fotoalbum

Jan Dannenberg Fotografie


http://www.dannenberg.magix.net